החומר הפעיל בפלפל האנגלי הוא פנול אוגנול, כשמן נדיף המזקקים מגלעין הגרגיר. הפלפל האנגלי מכיל כמות גדולה של אשלגן, סידן, אבץ, ויטמין A , ניאצין (ויטמין B3 ואפילו ויטמין.(C
הפלפל האנגלי משמש לתיבול מרקים, תבשילים וכבישת ירקות שונים. משתמשים בו גם לגיוון טעם תה, עוגות, עוגיות, ומאכלי בשר ודגים.
החומר הפעיל בפלפל האנגלי הוא פנול אוגנול, כשמן נדיף המזקקים מגלעין הגרגיר. הפלפל האנגלי מכיל כמות גדולה של אשלגן, סידן, אבץ, ויטמין A , ניאצין (ויטמין B3 ואפילו ויטמין.(C