פנו אלינו:

1700-50-18-50

קטניות

מיין לפי
הצג בעמוד

אורז אדום - 100 גרם

האורז האדום, סוג אורז אשר נאכל עם קליפתו וללא ליטוש, מתאים לשילוב עם כל ירק מבושל, פירות יבשים, אגוזים ועשבי תיבול. עשיר בסיבים תזונתיים, חלבון, סידן וברזל מכיל כמות גבוהה של רכיבים נוגדי חימצון.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.29

אורז בסמטי - 100 גרם

אורז משמש מרכיב בסיסי במאכלים רבים, בתערובת עם מרכיבים נוספים, צמחיים או בשריים, בין מאכלי האורז: ג'מבלאיה, פאייה, מג'דרה, אבס קון ארוז, פייז'ואדה, פילאף, פודינג אורז, ריזוטו וסושי. אורז בסמטי הוא זן של אורז הודי, ארוך גרעין והוא אינו דביק יחסית, שכן אורז ארוך גרעין מכיל פחות עמילן מהסוגים קצרי הגרעין.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.20

אורז בסמטי מלא - 100 גרם

אורז משמש מרכיב בסיסי במאכלים רבים, בתערובת עם מרכיבים נוספים, צמחיים או בשריים, בין מאכלי האורז: ג'מבלאיה, פאייה, מג'דרה, אבס קון ארוז, פייז'ואדה, פילאף, פודינג אורז, ריזוטו וסושי. אורז בסמטי הוא זן של אורז הודי, ארוך גרעין והוא אינו דביק יחסית, שכן אורז ארוך גרעין מכיל פחות עמילן מהסוגים קצרי הגרעין.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.90

אורז יסמין - 100 גרם

אורז יסמין תאילנדי או סיאמי הוא בעל גרעין ארוך והוא אינו דביק יחסית, שכן אורז ארוך גרעין מכיל פחות עמילן מהסוגים קצרי הגרעין. מסעדות סיניות מגישות לרוב אורז יסמין מאודה ולא מתובל.
-
100.00  גרם
+
₪ 0.89

אורז עגול - 100 גרם

אורז ריזוטו עגול - אורז עגול קצר. יותר דביק מהאורז הארוך אך החלק הפנימי נישאר קשה יותר מהחלק החיצוני. מכינים ממנו את המאכל הלאומי של איטליה - הריזוטו. אורז הריזוטו מתאים גם להכנת ממולאים ומנות אחרונות.
-
100.00  גרם
+
₪ 0.89

אורז עגול מלא - 100 גרם

אורז עגול מלא הוא יותר דביק מהאורז הארוך אך החלק הפנימי נישאר קשיח יותר מהחלק החיצוני. מכינים ממנו את המאכל הלאומי של איטליה - הריזוטו. מתאים גם להכנת ממולאים ומנות אחרונות. האורז המלא אינו עובר כל תהליך של עיבוד או ליטוש, הוא עשיר בוויטמינים מקבוצת B ובמינרלים. האורז המלא מחזק את מערכת העיכול ומספק תחושת שובע.
-
100.00  גרם
+
₪ 0.85

ברוכים הבאים לרשת חממה בעיר, חממה המקורי!

X