פנו אלינו:

1700-50-18-50

פירות יבשים

מיין לפי
הצג בעמוד

פפאיה פלחים / רצועות - 100 גרם

הפפאיה היא פרי טרופי טעים, אבל מעבר לכך, יש בה תועלת בריאותית רבה. היא מקור מעולה של ויטמינים, מינרלים ואנזימים. היא מכילה את ויטמיני C , E, A, פולאטה ואת המינרל אשלגן. ערכה המיוחד הוא באנזים המצוי בה, פפאין, שעוזר לעיכול ולמניעת דלקות. הפרי הלא בשל מכיל פי 3 יותר פפאין מאשר הפרי הבשל. לפירות שלה ולמיצוי מזרעיה יש יכולת יעילה למניעת התפתחות של חיידקים מן הסוגים סטפילוקוקוס אאורוס, בצילוס קראוס, אשריציה קולי ושיגלה פלקסנרי. הזרעים שלה עשירים בחומר בשם קרפאין שעוזר ללב, לריאות ולשרירים. חומר זה מאוד יעיל נגד ברונכיט ואסתמה. עם זאת, זרעים טחונים של פפאיה משמשים בארצות דרום מזרח אסיה להפסקת הריון – להפלה. לעלי הפפאיה וקליפת הפרי שלה יש יכולת ביואקטיבית רבת ערך. בעלים יש פי 15 יותר פפאין מאשר בפרי הבשל. מרתח מעלי פפאיה עוזר נגד סרטן, מחלות לב, ניוון מקולרי גילי וארטריטיס. הפיטוכימיקלים שבפפאיה מגבירים את פעולת תאי הרג מסוג T שתוקפים תאים סרטניים. תה פפאיה מרפא סרטן או לפחות מעכב התפתחות סרטן מסוגים רבים ושונים. עדיף להכין תה כזה מעלי פפיה שיובשו באופן מבוקר וככל שהוא יותר מרוכז, כך הוא יותר יעיל לטיפול במחלה.
-
100.00  גרם
+
₪ 4.90

שזיף אמריקאי - 100 גרם

השזיף מומלץ בתבשילי עופות ובקר. בקינוחים ובקומפוט בעיקר. סגולות רפואיות: בשזיף יש נוגדי חימצון בכמות גבוהה. שזיף מכיל בורון המסייע במניעת אוסטיאופורוזיס. שזיף עשיר באשלגן וסיבים תזונתיים. אכילת שזיפים יכולה לסייע במניעת נזק חמצוני לתאי המוח. לשומנים בדם ולקרומי התאים ובכך להגן מפני בעיות בתפקוד המוח. לרבות בעיות זיכרון, מחלות לב וכלי דם. שזיף מסייע במצבי עצירות בזכות תכולה גבוהה של סורביטול (סוכר אלכוהולי בעל אפקט משלשל). השזיף מכיל כמות ברזל גבוהה אפילו ביחס למוצרי בשר.
-
100.00  גרם
+
₪ 4.90

צימוק ג'מבו - 100 גרם

צימוק הוא ענב מיובש, מאכל הקיים מזה אלפי שנים ומיוצר במדינות רבות בכל רחבי העולם. הצימוקים מתוקים עקב תכולת הסוכר הגבוהה שבענבים אפשר לאכול אותם כמו שהם או להשתמש בהם לבישול ואפייה. טיפ: אם הצימוקים נשמרים זמן ארוך הסוכר שבהם מתגבש ואפשר להחזיר לצימוקים את מרקמם על ידי השרייתם בנוזל.
-
100.00  גרם
+
₪ 4.50

בננה צ'יפס - 100 גרם

מעל 200 שנה של קלייה אותנטית ומתכונים מנצחים מבית משפחת חממה המקורי שעוברים מדור לדור עם חומרי הגלם המשובחים ביותר שיוצרים טעם מנצח 🏆❤
-
100.00  גרם
+
₪ 3.90

צימוק אוכמניה - 100 גרם

אוכמניות מכילות יותר מ-40 תרכובות בעלות פעילות נוגדת חמצון. צבען הכחול של האוכמניות נובע מפיגמנט הנקרא אנתוציאנידין שהוא אחד מרכיבי המזונות הבריאים ביותר במלחמה נגד הזדקנות מוקדמת. אנתוציאנידין הוא נוגד חמצון פעיל. אוכמניות עשירות גם בסיבים תזונתיים, ויטמינים A ו-C, ברזל וחומצה פולית. מחקרים שבוצעו על אוכמניות הראו שהן עשויות לחזק את הראיה ולסייע בשמירה על צינור שתן בריא. מחקרים נוספים אף הראו שצריכה יומיומית של אוכמניות משפרת את שיווי המשקל, הקואורדינציה ואת הזיכרון קצר הטווח. נמצא כי האוכמניות מחזקות את צינוריות הדם ומסייעות לגוף לשמור על רמות בריאות של כולסטרול. כמו כן, הוכחה יעילותו של הצמח לגבי מחלת הסוכרת. מגן על הלב, נלחם בסרטן, משפר זיכרון, מנטרלים את ההשפעה של הורמני לחץ ומונע עצירות.
-
100.00  גרם
+
₪ 3.90

תמר מג'הול מובחר - 100 גרם

היתרונות הבריאותיים של התמר התמר הוא הפתרון המושלם לתאווה שלנו לטעם המתוק. מדובר על אלטרנטיבה בריאה, מזינה ולא פחות חשוב מכך – דלת שומן, למגוון רחב של מזונות מתוקים וקינוחים. תכולת הסיבים הגבוהה במיוחד של התמר תורמת לכך שמדובר על פרי בעל אינדקס גליקמי נמוך מאוד. המשמעות היא שהסוכר שבתמרים נספג באיטיות רבה מאוד לדם וכך נוצרת תחושת שובע לטווח ארוך מאוד. תכולת הסיבים הגבוהה תורמת גם לשיפור תפקוד ובריאות מערכת העיכול. התמרים מכילים כמות גבוהה של פוליפנולים שנחשבים לנוגדי חמצון פוטנטיים בצורה בלתי רגילה. לפיכך, צריכה נאותה של תמרים מסייעת להפחתת הנזקים של הרדיקלים החופשיים, להאטת תהליך ההזדקנות ואף תורמת להפחתת הסיכוי לחלות בסוגים מסוימים של גידולים סרטניים. היחס בין כמות הנתרן הנמוכה לכמות האשלגן הגבוהה בתמר עומד על 1:500 בממוצע. כיום ידוע שככל שהיחס בין הנתרן לאשלגן בתזונה גבוה יותר, כך קטן הסיכוי לחלות במחלות לב וכלי דם בדגש על יתר לחץ דם. מעבר לכל זה, ניתן להשיג תמרים במשך כל ימי השנה, קל לשאת את התמרים לחופשה, לעבודה, לבית הספר או לגן וכן קל מאוד לשלב את התמרים במגוון רחב של מנות ומאכלים.
-
100.00  גרם
+
₪ 3.90

תמר דקל נור - 100 גרם

היתרונות הבריאותיים של התמר התמר הוא הפתרון המושלם לתאווה שלנו לטעם המתוק. מדובר על אלטרנטיבה בריאה, מזינה ולא פחות חשוב מכך – דלת שומן, למגוון רחב של מזונות מתוקים וקינוחים. תכולת הסיבים הגבוהה במיוחד של התמר תורמת לכך שמדובר על פרי בעל אינדקס גליקמי נמוך מאוד. המשמעות היא שהסוכר שבתמרים נספג באיטיות רבה מאוד לדם וכך נוצרת תחושת שובע לטווח ארוך מאוד. תכולת הסיבים הגבוהה תורמת גם לשיפור תפקוד ובריאות מערכת העיכול. התמרים מכילים כמות גבוהה של פוליפנולים שנחשבים לנוגדי חמצון פוטנטיים בצורה בלתי רגילה. לפיכך, צריכה נאותה של תמרים מסייעת להפחתת הנזקים של הרדיקלים החופשיים, להאטת תהליך ההזדקנות ואף תורמת להפחתת הסיכוי לחלות בסוגים מסוימים של גידולים סרטניים. היחס בין כמות הנתרן הנמוכה לכמות האשלגן הגבוהה בתמר עומד על 1:500 בממוצע. כיום ידוע שככל שהיחס בין הנתרן לאשלגן בתזונה גבוה יותר, כך קטן הסיכוי לחלות במחלות לב וכלי דם בדגש על יתר לחץ דם. מעבר לכל זה, ניתן להשיג תמרים במשך כל ימי השנה, קל לשאת את התמרים לחופשה, לעבודה, לבית הספר או לגן וכן קל מאוד לשלב את התמרים במגוון רחב של מנות ומאכלים.
-
100.00  גרם
+
₪ 3.30

תמר אמרי - 100 גרם

היתרונות הבריאותיים של התמר התמר הוא הפתרון המושלם לתאווה שלנו לטעם המתוק. מדובר על אלטרנטיבה בריאה, מזינה ולא פחות חשוב מכך – דלת שומן, למגוון רחב של מזונות מתוקים וקינוחים. תכולת הסיבים הגבוהה במיוחד של התמר תורמת לכך שמדובר על פרי בעל אינדקס גליקמי נמוך מאוד. המשמעות היא שהסוכר שבתמרים נספג באיטיות רבה מאוד לדם וכך נוצרת תחושת שובע לטווח ארוך מאוד. תכולת הסיבים הגבוהה תורמת גם לשיפור תפקוד ובריאות מערכת העיכול. התמרים מכילים כמות גבוהה של פוליפנולים שנחשבים לנוגדי חמצון פוטנטיים בצורה בלתי רגילה. לפיכך, צריכה נאותה של תמרים מסייעת להפחתת הנזקים של הרדיקלים החופשיים, להאטת תהליך ההזדקנות ואף תורמת להפחתת הסיכוי לחלות בסוגים מסוימים של גידולים סרטניים. היחס בין כמות הנתרן הנמוכה לכמות האשלגן הגבוהה בתמר עומד על 1:500 בממוצע. כיום ידוע שככל שהיחס בין הנתרן לאשלגן בתזונה גבוה יותר, כך קטן הסיכוי לחלות במחלות לב וכלי דם בדגש על יתר לחץ דם. מעבר לכל זה, ניתן להשיג תמרים במשך כל ימי השנה, קל לשאת את התמרים לחופשה, לעבודה, לבית הספר או לגן וכן קל מאוד לשלב את התמרים במגוון רחב של מנות ומאכלים.
-
100.00  גרם
+
₪ 3.30

ברוכים הבאים לרשת חממה בעיר, חממה המקורי!

X