פנו אלינו:

1700-50-18-50

טבעי לא קלוי

מיין לפי
הצג בעמוד

פיסטוק מקולף - 100 גרם

-
100.00  גרם
+
₪ 15.00

פקאן שלם - 100 גרם

האגוזים עניים בשומן רווי (שמקורו בעיקר במזונות מהחי וגורם עיקרי לעליית רמות כולסטרול) ועשירים בשומן בלתי רווי המפחיתים רמות כולסטרול ומפחיתים סיכון לקרישת דם והפרעות בקצב הלב. במיוחד עשירים בחומצת שומן אולאית (חומצת שומן חד בלתי רוויה) שהתפרסמה כמונעת תהליכים טרשתיים המובלים למחלות לב חסימתיות. 2. האגוזים מכילים חלבונים מהצומח שיכולים להחליף חלבונים מהחי. חלבון מהצומח התפרסם לאחרונה כמונע מחלות לב. חלבון האגוזים עשיר בעיקר בחומצה האמינית ארגינין. חומצה אמינית זו קשורה להפחתת רמות כולסטרול ולחץ דם. . משמשת חומר מוצא לניטריק אוקסיד (קשורה להתרחבות כלי דם ומניעת קרישי דם, עליה עובדת הויאגרה). האגוזים מכילים 7 גר` סיבים תזונתיים ל- 100 גר`. ביניהם מסיסים ובלתי מסיסים. הבלתי מסיסים מגבירים פריסטלטיקה של המעיים ומונעים עצירות והמסיסים קשורים בהפחתת כולסטרול ואיזון רמות סוכר בדם. 4. האגוזים עשירים במינרלים בעיקר: מגנזיום, סידן, נחושת, אבץ ואשלגן. אגוזי ברזיל עשירים בסלניום יסוד קורט הפועל בשילוב עם ויטמין E בנטרול רדיקלים חופשיים. חוסר האבץ קשור לבעיות ערמונית ואימפוטנציה אצל גברים. אבץ מחזק מערכת חיסון. אגוזים (טריים בלבד) מכילים ויטמין E. אנטיאוקסידנט המונע חמצון LDL והתפתחות טרשת עורקים. האגוזים מכילים כמות יפה של חומצה פולית בעיקר בוטנים. חומצה פולית מורידה רמות הומוסיסטאין הגורם להיצרות עורקים.
-
100.00  גרם
+
₪ 6.90

צנובר - 100 גרם

צנוברים מכילים 31% חלבון: תכולת החלבון הגבוהה ביותר מבין האגוזים. אחוז השומן כ-45% ופחמימות כ-5%. הערך הקלורי של הצנובר: 580 קלוריות ל-100 גרם. צנוברים מסין, מקסיקו או קוריאה (צורתם כקונוס) מכילים 12% חלבון ו-60% שומן. הערך הקלורי: 680 קלוריות ל-100 גרם. המינרלים העיקריים: אשלגן 713 מ"ג ל-100 גרם זרחן 510 מ"ג ל-100 גרם מגנזיום 325 מ"ג ל-100 גרם כמו כן מכיל הצנובר כמויות ניכרות של אבץ (6 מ"ג ל-100 גרם), ברזל (10מ"ג ל-100 גרם) ומנגן (7 מ"ג ל-100 גרם). ב-100 גרם צנובר נמצאו 2.5 מ"ג ויטמין C תיאמין- 1.5 מ"ג ו-0.28 מ"ג ריבופלבין[3]. הצנובר הוא גם מקור טוב לסיבים תזונתיים.
-
100.00  גרם
+
₪ 19.90

קשיו טבעי - 100 גרם

טעמו של אגוז הקשיו עדין ומשובח, הם קלים לעיכול כשהם קלויים, וקשים כשהם מטוגנים בשמן. הקשיו מכיל איזולויצין, אך אינו מכיל ליזין ואילו שאר ירקות המכילים חלבון, יש בהם את הליזין, אך אין להם את האיזולויצין, והתוצאה היא חלבון מושלם. לכן כדאי לשלב בין ירקות לקשיו. שימושים רפואיים: מועיל במקרה רזון, חולשה וחוסר חיוניות. מזון מרוכז העשיר בחלבונים ושומנים, ועל כן מסייע בבעיות צפרניים, שיער ועוד. מחזק זיכרון, טוב במקרה של בעיות חניכיים. מיטיב עם חולי סרטן.
-
100.00  גרם
+
₪ 6.90

ברוכים הבאים לרשת חממה בעיר, חממה המקורי!

X