פנו אלינו:

1700-50-18-50

חיטה מלאה - 100 גרם

₪ 1.50
-
100.00 גרם
+
חיטה הוא הגידול השני הנפוץ ביותר בעולם. החיטה נמנית בין 'חמשת מיני דגן' והיא גם אחד משבעת המינים שנשתבחה בהם ארץ ישראל. מגוון אופני ההכנה והמאכלים המבוססים על החיטה הוא רב. השימושים העיקריים של החיטה מבוססים על הקמח שלה, ממנו מכינים לחם, עוגות, פשטידות, פסטה ומוצרי בצק אחרים. עשירה בויטמינים מסוג B, בברזל, סידן וסיבים תזונתיים. את החיטה השלמה מבשלים כאורז או מוסיפים לחמין.
גולשים שקנו מוצר זה קנו גם

בורגול עבה - 100 גרם

בורגול הנו השם הערבי למזון ים-תיכוני העשוי מגרגרי חיטה מבושלת, שיובשה ונגרסה. מאכלים נפוצים העשויים מבורגול הם קובה מטוגנת, סוג של מג'דרה - בורגול מבושל עם עדשים ושמן וסלט הטאבולה הנעשה מבורגול מושרה ומרוכך בליווי ירקות ועשבי תיבול.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.00

קינואה לבנה - 100 גרם

משמשת להכנת סלטים
-
100.00  גרם
+
₪ 2.90

שעועית אזוקי - 100 גרם

-
100.00  גרם
+
₪ 1.80

בוטנים אמריקאים - 100 גרם

הבוטנים גדלים מתחת לאדמה בתוך תרמיל עצי, כל תרמיל מכיל בדרך-כלל זוג זרעים. הבוטנים נאכלים כשהם קלויים ומומלחים, מבושלים במי-מלח, או ללא עיבוד כלל. הם משמשים לייצור חטיפים (דוגמת "במבה" או "קבוקים"), ממרחים (דוגמת חמאת בוטנים) ומוצרי מזון שונים נוספים. השמן המופק מהם משמש לעתים לטיגון. בוטנים מכילים שפע של ויטמינים ומינרלים כגון ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין B6, אבץ, אשלגן, זרחן, מגנזיום, נחושת וסידן. גם הערך הקלורי שלהם גבוה.
-
100.00  גרם
+
₪ 2.90

ברוכים הבאים לרשת חממה בעיר, חממה המקורי!

X